Maca poeder voordelen

Voordelen van Maca Poeder

Macapoeder komt natuurlijk van de Maca. De maca is een wortel die te vergelijken valt met een radijs. Echter is Maca een superfood met vele voordelen van uw gezondheid.

Alle voordelen van Maca:

1. Maca is rijk aan vitaminen zoals: B1, B2, D, E en bevat ook veel mineralen zoals: calcium, fosfor, magnesium, ijzer en zink, ook komen diverse aminozuren in voor. Alles te samen maakt een mix die bewezen het libido van man en vrouw omhoog werkt. Hiernaast verhoogt het ook het uithoudingsvermogen en is het bewezen dat het de vruchtbaarheid van de vrouw versterkt.

2. Door het gebruik van macapoeder worden de hormonen positief beïnvloed waardoor menstruatiepijn als minder erg wordt ervaren.

3. Het zorgt voor een stabielere geest waardoor stemmingswisselingen en depressiviteit eigen wordt gewerkt.

4. Het is goed voor de aanmaak van rode bloedcellen wat bloedarmoede tegenwerkt. Ook is het daarom ideaal om hart en vaatziekten te voorkomen. Ook zorgt het voor sneller herstel van het lichaam en houd het je botten en tanden in goede conditie.

5. Maca is ook goed voor sporters, omdat het spiermassa opbouw stimuleert.

6. Maca kan zeker zijn bijdrage leveren aan het tegengaan van acne en andere huid onzuiverheden.

Door alle positieve invloeden gaat u lekkerder in uw vel zitten. Het is daarom ook uit diverse proefen bewezen je een beter humeur krijgt door het gebruik van maca. Je kunt macapoeder eenvoudig online bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *